1 Aralık 2015 Salı

CCM (CLOSE COMBAT MAGE - YAKIN DÖVÜŞ BÜYÜCÜSÜ) BÖLÜM 2

,




CCM

ÖNCEKİ BÖLÜM                                                                                        SONRAKİ BÖLÜM

Bölüm 2: Bir Büyücü Olmak

Çocuklar masum ve aynı zamanda en zeki olanlardır. Onlar boş kağıt bir levha gibi onlara ne istediğimizi yazabilir ve kim olmak istediğimizi oldurabiliriz. Tek bir dövüş sanatları başarılı olmasını istiyorsak genç yaşından itibaren pratik gerekir. Onların ilk sekiz atık varsa, onların bütün yaşam zamanında bile o insanın cennet yıllarını o bölgedeki istediklerine ulaşmak imkansız olacaktır.

Ancak, çocuklar da yaramaz ve oyun meraklısı bu yüzden gerçekten bu değerli zaman döneminden ne kadar yaralanabilirler ki? Biz çocuğu on birimlik zamanının bir iki birimini kullanıldığında bile bu değerli zamanı tartar ve sonra bu çocuk çok akıllı, zeki kabul ederiz.

Suo Jia nın annesi gururla oğluna baktı. O üç yıl önce hastalıkla yüzleştiği zaman Suo Jia hala çok küçüktü. Ve kendisi tarafından dışarıya çıkıp oynayamadı. O zamandan beri, suyun bu akımı onun tek arkadaşı hem de onun tek oyuncağıydı.

O ona çok borçlu bilerek, bir özür dileyen bakışla oğlunu izledi. Bu üç yıl içinde, Suo Jia zaten başkaları ile iletişimden kaçındı. O sadece annesinin yanında su ile pratik yaptı, babası hakkında hikayeler dinledi.

Bu seferde, Suo Jia nın annesi her günkü gibi oğlunun su kontrolünü izleyerek oğluna cesaret vermek ve onu övgü doldurmak istiyrodu. Sadece üç yıl geçmiş olmasına rağmen, Suo Jia nın su kontrol teknikleri neredeyse sihirli uzman seviyesine ulaşmış kabul edilebilir.

Ancak, su kontrol su sihir ile aynı değildir. Su kontrolüne, ekleme, çıkarma, çarpma ve bölme gibi; sadece temel düzeyi vardır. Ancak su sihiri yüksek rütbeli su teknikleri kullanılan gelişmiş bir uygulama oldu. Şu anda, Suo Jia sadece istisnai temele sahip olduğu kabul edilebilir.

Suo Jia nın annesi içini çekti ve utanarak oğluna bakarken, “Suo Jia, annenin sözlerini dinleyin. Gerçek şu ki savaşçı okullarında, güçlü bir savaşçı olmak istesen bile bir su kontrol savaşçılarını kabul etmeyecek olduğunu bilmelisin. Bir okula kabul edilmezsen, güçlü hale gelemezsin.

Ah!

Annesinin sözlerini dinledikten sonra, Suo Jia sabırsızlıkla “Bu anne olmaz. Nasıl onlar beni kabul edemez? Ben kesinlikle güçlü olup, annem uğruna babamı geri getireceğim!”

Suo Jia nın sözlerini dinledikten sonra nazikçe gülümsedi ve usulca Suo Jia nın saçını okşayarak “Annen niyetinden çok memnun, ama gerçek ortadadır! Güçlü olmak istiyorsanız, o zaman bir su büyücüsü olmanız gerekiyor.”

Suo Jia o bu sorunu çözmek için alternatif bir yol bulma umuduyla inatla annesine baktı. Ancak, uzun süre ona baktıktan sonra o sadece çaresizce ona bakarak bir şey söylemedi. Suo Jia bazı şeylerin basitçe değiştirilemez olduğunu anladı.

Suo Jia nın annesi isteksiz ona bakan oğlunu izledi. Sonunda, onun sefil oğluna bakmayı devam ettiremedi ve sevgi dolu bir kucaklama ile yavaşça “Oğlum ne olursa olsun, diğer isteklerin tamam sadece bir su büyücü olun. Bunu yapmazsanız, o zaman daha güçlü olmanın yolu yoktur. Sadece en güçlü savaşçı olma rüyasını bile unutun!”

“Güçlü olmanın tek yolu okul gitmek mi?” Suo Jia son bir çaba ile annesine baktı.

Suo Jia nın annesi güçlükle başını salladı ve isteksizce “ Bu sadece en düzenli ve çok yönlü eğitimi okula giderek alabilirsiniz. Bir okula gitmezsen daha güçlü olamazsın.”
Suo Jia derin bir nefes aldı ve sıkıca, “Tamam anne, gülü olmak uğruna ben bir su büyücüsü haline gelecektir. Ancak benim inançlarımdan asla unutmayacağım. Bir gün, kesinlikle ben büyük bir savaşçı haline gelecektir.” Bunu söyledikten sonra Suo Jia yataktan atladı ve dışarı büyük adımlarla gitti.

Suo Jia nın inatçı arkasına bakan, Suo Jia nın annesinin yüzü acı oldu. Belki çocuğunun isteği naif ve sebepsiz, ama aynı zamanda o inatçı ve kararlı oldu! Suo Jia odasına döndüğünde, onun yatağında mutsuz oturdu ve bir kez daha suyu düşünerek baş parmağında akışa başladı ve usulca kontrol etmeye başladı.

Suo Jia, safça elindeki su akışına bakarken su akışı parlak oldu. Gizlice neden su kontrol eden bireyler büyük savaşçı olmaz merek etti. Neden su kontrolcüleri büyücü olmak zorundaydı. Bu hiç adil değil!

Elinde suya bakarken, Suo Jia ilk kez umutsuz olmanın ne demek olduğunu hissetti. Oda güçlü bir savaşçı olamaz olmanın noktası neydi, ne olursa olsun su kontrol etmede yetenekli olsa bile mi?
Heng!
Bir süre su akışı ile oynadıktan sonra, Suo Jia nihayet su akışını uzağa koydu, inatla kendi kendine “ Unut gitsin, ne olursa olsun ben yine de babam gibi güçlü bir savaşçı olmak istiyorum. Ben bir büyücü olarak okula girsem bile, ben hala güçlü bir savaşçı olmak için çalışacağım.”

Odasında yalnız bunu düşünerek Suo Jia nihayet huzura ulaştı. Mutlu bir sırıtma ile, o zihnini hafifletmek için her iki elinden uzanan serbestçe köpüklüsü akışını kontrol etmeye başladı. Akım sürekli ellerinde bedeninde dolaştı. Bir süre mutlu bir kahkaha ile evin içinde duyuldu.

Beş gün sonra, Suo Jia ve annesi sabah erkenden Kutsal Işık Akademi nin ön değerlendirme alanına geldi. Sadece ön testini geçerek Kutsal Işık Akademi nin öğrencisi Genel Merkezi nde resmi sınavı için şans bulabilirsiniz.
Hava çok soğuktu. Sadece kar yağışı durmuş olsa bile, eskisinden daha soğuk hissettirdi. Sabah gün daha yeni doğsa bile, test alanı zaten ikişer ve üçerli gruplar halinde insanlarla doluydu. Herkes sessizce sınavın başlamasını bekliyorlardı.
Güneş ışığı, sadece sis ‘den gizlice sızmaya başlamıştı ve ufukta hafif bir kırmızı göründü. Kutsal Işık Akademisi İnceleme zaten dekore edilmiş sınav odasına teker teker insanlar girip çıkıyordu. Çocukların ailelerine vedalaşırken test odasına girdiler.

Test, bu küçük köye yakın büyük bir binada gerçekleştiğinden beri Suo Jia ve kabaca 200-300 e yakın gülen çocukları, dekorasyonu ve sahneyi görünce garip ve rahatsız hissetti. Kimse onunla konuştu ve oda onlarla konuşmaya çalıştı.

Suo Jia neyse ki sınavı yakında başladı ve çok uzun süre bu şekilde hissetmedi. Birer birer çocuklar teste başlama için test odasına girdi. Sınav kişi başına 1 dakika da, son derece hızlı oldu.

Suo Jia çok başkaları ile temas istemiyordu. Bu yüzden uzun süre bu şekilde sadece diğer çocukların test odasına girmek için fırsatı aldı. Artık, henüz test edilmemiş birkaç çocuk vardı.

“ Ah… Bu kentte gerçekten tek bir yetenekli bir çocuk yok. Sadece bu değil, velilerin hiçbiri uygulamanın önemini teşvik etmemişler. Çocuklar bozulmadan sadece kendi gelecekleri için kötü olduğunu söylemediler mi? Suo Jia girdikten sonra bu ağır kapı sesi duydu.

Suo Jia başını kaldırdı ve test odası içinde uzun ahşap masayı gördü. Ahşap masa arkasında kendi aralarında konuşuyor, üç test görevlisini gördü.
Suo Jia odayı gözlemlerken, başka bir ses yanıtladı. “Sen çok yüksek beklentilere kapılmamalıdır, bu sadece küçük bir şehirdir. Bu köyün kaynaklanan güçlü savaşçı Suo Luo olmasaydı, burası bizim seçim süreci için gerekli olmazdı. Biz gerçekten sadece bir milyonda bir kişi bulabiliriz!”

Görevlinin sözlerini duyarak gözleri açıldı. Suo Luo babası oldu! Bu Suo Jia babası hakkında başkasının konuşmasını duyduğu ilk kez oldu. Süper güçlü bir savaşçı mı? Gerçekten çok güzeldi.

“tamam, tamam bu kadar yeter. Sınav bittikten sonra biz bu konular hakkında konuşabiliriz. Her şekilde fazla çocuk kalmadı. Erken bitirip bir çift içecekler alalım. Hava çok soğuk ve tadı çok iyi olmayabilir.” Test görevlisi Suo Jia görünce ciddi bir ses tonuyla dedi.

Suo Jia karşı el işareti ile sınav görevlisi ağzını açtı ve “ Çocuk biraz daha yakına gel. Bu amca insanları yemez, bu kadar uzak olmanıza gerek yok sadece bir test.

Suo Jia, bu sözleri duyarak yüzü kırmızıya döndü ve ileri itaatkarca çıktı. Küçük bir adım aldıktan sonra hemen tekrar durdu. Sınav görevlisi biraz güldü. Çok uzak dururken nasıl onu test edebilirdi?

Ancak, bu kadar başarısız çocuklardan sonra üç sınav görevlisi bu çocuğu düşünmüyorlardı. O uzak durmak istiyorsa, öyle olsun! Onlar onu biraz gösterdiği sürece, onlar gitmesini isteyebilirlerdi. Bu üç sınav görevlisi zaten kafadan bu köye gelmenin boşa olduğunu düşünmüşlerdi.

Test görevlisi gülümsedi. “ Tamam, bizim için bazı becerilerinizi sergileyin. Onları değerlendireceğiz, böylece bize en iyi tekniklerini göster.”


ÖNCEKİ BÖLÜM                                                                                        SONRAKİ BÖLÜM

5 yorum:

  1. Çevirinin devamını dileriz teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Eline Sağlık Bitane Düzenleyici Bulsan dha iyi olur ham hali ile okumak zor

    YanıtlaSil
  3. Yeni ln ve çeviriler için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. TEŞEKKÜRLER. Şimdilik ayarlamaya çalışıyorum.İş ve okul yoğunluğundan dolayı 1 saat ayırabiliyorum bu süre zarfında çeviriyi devam ettirecem desteğinizi beklerim.

    YanıtlaSil